kék hírek

2020.03.12. 14:00

Rendőrkézre került a baleset sérültjét kifosztó jászkiséri férfi

Jászladány belterületén 2020. március 9-én 18 óra 30 perc körül közúti közlekedési baleset történt, amely során három személygépkocsi összeütközött.

Police.hu

Forrás: Police.hu

A helyszínen az ütközés hangjára többen összegyűltek, akik segítséget nyújtottak és hívtak a részeseknek. A segítségnyújtás során egy jászkiséri lakos odament az egyik gépkocsivezetőhöz, aki beszorult a járművébe és súlyos sérüléseket szenvedett.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyelete arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a sérült kérte a 21 éves férfit, hogy keresse meg a gépkocsi padlójára leesett mobiltelefonját, és azt adja oda neki. A férfi megtalálta a gépkocsiban a telefont, azonban azt a tulajdonosának nem adta át, azt mondta, hogy nem találta. A sértett hozzátartozója másnap észlelte a készülék eltűnését, és bejelentést tett a rendőrségen.

Fotó: Police.hu

A rendőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a jogsértőt, és előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

A nyomozók Zs. Sándor ellen kifosztás bűntett elkövetése miatt indítottak eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában