Kék Hírek

2019.10.24. 14:00

Szabálysértést követett el egy vezetéstől eltiltott férfi Nagykörűben

A megyei rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Police.hu

Forrás: police.hu

Az elmúlt napon a megye rendőrei hét személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság eljárást indított járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt egy nagykörűi lakos ellen. A személygépkocsival közlekedő 42 éves férfit 2019. október 23-án 10 óra után ellenőrizték a járőrök Nagykörű külterületén. Az intézkedés alkalmával a rendőrök megállapították, hogy a férfi úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a Szolnoki Rendőrkapitányság 2020 júliusáig a járművezetéstől eltiltotta. A jogsértőt a járőrök előállították a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában