FRISSÍTVE

2018.05.17. 16:46

Életét vesztette a motorkerékpáros a Szolnoknál történt balesetben

Egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött a 32-es főút 69-es kilométerénél, Szolnok térségében csütörtökön délután.

Forrás: police.hu

A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

A motorkerékpár vezetőjét a mentők vizsgálják. A mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt lezárták – közölte honlapunkkal a megyei katasztrófavédelem.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt május 17-én 16 óra után Szolnok külterületén, a 32-es számú főút 69. kilométerszelvényében.

Forrás: police.hu

Eddigi adataink alapján egy motorkerékpáros egy tehergépkocsi előzése során nem észlelte a szemből érkező személygépkocsit, amellyel összeütközött. A motoros férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette – közölte a megyei rendőrség.

Forrás: police.hu

A közlekedési balesettel érintett útszakaszon jelenleg félpályás útlezárás van érvényben.

Csütörtökön ez már a negyedik baleset volt a megyében, miután motoros száguldott egy teherautónak a 4-esen, menetrend szerinti autóbusz ütközött két személyautóval Abádszalókon, illetve hármas karambol történt a 44-esen Kunszentmártonnál.

Vezessenek nagyon óvatosan!

Utoljára frissítve: 2018. május 17. 19:30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában