kék hírek

2019.05.10. 06:41

Négy baleset is történt kora reggel, egy ember meghalt

A 32-es úton egy, míg a 4-es főúton két baleset is történt május 10-én, pénteken kora reggel, ezeken a helyszíneken teljes útzár van.

katasztrófavédelem

Forrás: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy kamion pótkocsijának ütközött egy kisbusz a 4-es főúton, Ceglédnél pénteken kora reggel. A balesetben egy ember életét vesztette, egy másik pedig megsérült. A karambolhoz a ceglédi hivatásos tűzoltókat riasztották, az egység áramtalanította a kisbuszt. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől —tájékoztatta hírpotálunkat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyelete.

Szintén a kora reggeli órákban az úttest betonkorlátjának ütközött egy kamion a 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán, a Darabos dűlői kereszteződésnél. A jármű az oldalára borult, üzemanyag folyik belőle, a pótkocsija pedig a kerekein áll. Az első hírek szerint senki sem sérült meg a balesetben, amelyhez a ceglédi és a szolnoki hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek áramtalanították a vontatót. Az érintett útszakaszon mindkét irányban áll a forgalom.

Fotó: Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A 32-es főúton is baleset történt, ott az oldalára borult egy dobozos kisteherautó Pusztamonostor és Jászfényszaru között. A jármű akadályozza a forgalmat, vezetője nem sérült meg. A balesethez a jászberényi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A 4-es főúton történt baleset miatt a járműveket Abony felé, a 40-es főútra terelik.

Öcsöd határában is szükség volt tűzoltói beavatkozásra. Árokba csúszott egy teherautó a 44-es főúton. A jármű pótkocsija az úttesten van és akadályozza a forgalmat. Az első jelentrések arról szólnak, hogy senki sem sérült meg a balesetben, amelynél a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a gépkocsit és megszüntette az üzemanyagfolyást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában