kék hírek

2019.06.16. 11:15

Több ittas sofőr jogosítványát elvették a megyei rendőrök

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szombaton egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

Police.hu

Forrás: police.hu

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján és három eljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Szolnok belterületén közlekedett 2019. június 15-én reggel egy 45 éves helyi férfi személygépkocsival, amikor finn módszeres ellenőrzés során a járőr intézkedés alá vonta. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vezetői engedélyét elvették.

Hasonló eset történt Tiszafüred belterületén is, ahol a rendőrök 2019. június 15-én 14 órakor ellenőrizték a tehergépkocsival közlekedő 48 éves férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Ugyanezen a napon egy 51 éves jászalsószentgyörgyi lakos 22 óra 40 perckor Zagyvarékas belterületén közlekedett személygépkocsijával, amikor a rendőrök megállították. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda itt is pozitív értéket mutatott. A járművezető vezetői engedélyét ebben az esetben is elvették a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!