kék hírek

2019.03.26. 14:00

Alsószentgyörgyi gyilkosság: vendégmunkás lehetett az áldozat

Március elején egy férfi holttestére bukkantak Jászalsószentgyörgy külterületén. A történtek ma is foglalkoztatják az ott élőket.

Illés Anita

Forrás: Illusztrációfotó/Shutterstock

Néhány nappal az eset után bizarr, hátborzongató „hírek” kaptak szárnyra a faluban.

A helyiek elmondása szerint a holttestet feldarabolva, zsákban találták meg az éppen arra kerékpározó gyerekek. Azt akkor még senki nem tudta, hogy kit találhattak meg.

Egy neve elhallgatását kérő informátorunk szerint újabban az a hír járja, hogy a rendőrök forró nyomra akadhattak. Mint mondta, azt hallotta, hogy a kegyetlenül meggyilkolt férfi egy külföldről érkezett vendégmunkás lehetett.

Próbálkoztunk a helyi polgárőrségnél hivatalos információhoz jutni, de a nyomozás érdekeire való tekintettel továbbra sem nyilatkoztak.

S. Tóth-Gönczöl Szabina megyei rendőrségi sajtóreferens hírportálunknak elmondta, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság azonosította a március 2-án Jászalsószentgyörgy külterületén talált holttestet. Ám a nyomozás jelenlegi szakaszában bővebb információval nem kívánnak szolgálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában