BALESET

2017.11.18. 12:27

Elfogták a súlyos motorbalesetet okozó, majd segítségnyújtás nélkül elhajtó férfit

A szolnoki rendőrök elfogták a Rákóczifalva és Rákócziújfalu között személyi sérüléses közúti balesetet okozó, majd a helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyó férfit. A sérültnek egy szolgálaton kívüli rendőr is segített.

A 2017. november 15-én Rákócziújfalu és Rákóczifalva között történt közúti közlekedési balesettel kapcsolatban, a Szolnoki Rendőrkapitányság baleseti vizsgálója közúti baleset okozása vétség, valamint segítségnyújtás elmulasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2017. november 17-én gyanúsítottként hallgatott ki egy rákóczifalvai lakost.

A szolnoki közlekedési rendőrök beszerezték és elemezték a környéken lévő forgalom- és térfigyelő, valamint egy gépjármű fedélzeti kamerájának felvételeit, adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, mely eredményeként 48 órán belül azonosították a balesetet okozó gépjárművet és annak vezetőjét.

Forrás: police.hu

A 61 éves férfit a lakásáról a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A baleset helyszínén többen is megálltak segítséget nyújtani, köztük a Szolnoki Rendőrkapitányság egyik szolgálaton kívüli, szabadidejét töltő szolgálatparancsnoka is.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!