FRISSÍTVE/Baleset

2017.09.13. 13:20

Mentőhelikopterrel vitték kórházba a karcagi baleset egyik sérültjét – GALÉRIA

Összeütközött egymással egy személyautó és egy autóbusz Karcagon, a Gyarmati út és a Vasút utca kereszteződésénél.

A személyautó négy utasa közül két ember beszorult, őket a helyi hivatásos tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek. Az első információk szerint ők súlyosan sérültek a karambol során.

Az autó másik két utasa önerőből szállt ki a járműből.

A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben, terelő útvonal nincs, a helyszíni szemle várhatóan 2 óra – adta hírül a megyei katasztrófavédelem.

A busz a vasútállomásról jött a Vasút utcán, a városközpont felé haladt, a Suzuki a 4-es főútról a Gyarmati úton érkezett a kereszteződésbe, s nem vette észre a STOP táblát és a buszba hajtott.

Az utasok megijedtek, a sofőr lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb baj, csak egy hatalmas rázkódást éreztek, majd az út menti árokba hajtottak, az ott álló háztól néhány centire állt meg a busz.

Egy utas keze sérült meg könnyebben.

A helyszínre érkező mentőhelikopter az autó anyós ülésén ülő utasért érkezett, aki nagyon súlyos, információnk szerint koponyasérülést szenvedett.

Az autóban négy hölgy ült, s úgy tudjuk, Pest megyéből érkeztek és a Karcag határában lévő Zádor hidat szerették volna megnézni.

Daróczi Erzsébet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!