RABLÁS

2017.11.15. 17:03

Ha látta ezt férfit, hívja a rendőrséget! – Kirabolt egy szolnoki dohányboltot, majd elmenekült

A szolnoki rendőrök egy rablással gyanúsítható férfi azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2017. november 15-én 9 óra körül bement Szolnokon, a Rákóczi úton található dohányboltba és egy fegyverrel vagy annak utánzatával az ott dolgozótól a bevétel átadását követelte.

A férfi miután megszerezte a készpénzt, elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt.

Az elkövetőről grafika készült.

Forrás: police.hu

Az ismeretlen férfi körübelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, sportos mozgású. Sötét színű kabátot, fején kapucnit vagy sötét színű sapkát, valamint szürke melegítőnadrágot viselt. A nadrág egyik szárán függőleges irányban fekete-piros árnyalatú felirat látható.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06-56/501-600 telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a díjmentesen tárcsázható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számát, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

Borítókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!