BETÖRÉS ÉS LOPÁS

2017.10.23. 17:30

Négy hónap alatt tizenkét helyre tört be a jászkarajenői fiatal, élő állatokat is lopott

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Ceglédi Rendőrkapitányság egy huszonkét éves jászkarajenői lakos és társa ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a január és április közötti időszakban, valamint augusztusban, összesen tizenkét alkalommal tört be jászkarajenői ingatlanokba.

A betörések alkalmával jellemzően szerszámgépeket, háztartási kisgépeket és felszerelési tárgyakat, élelmiszert, valamint élő állatokat lopott el. A betörésekben két alkalommal társa is volt, egy huszonkét éves helybéli lakos személyében.

Az eljárás során a ceglédi rendőrök azonosították és elfogták a gyanúsítottakat, akik kihallgatásaik alkalmával a terhükre rótt bűncselekmények elkövetését elismerték.

A nyomozást a Ceglédi Rendőrkapitányság befejezte és a keletkezett nyomozati iratokat a gyanúsítottak ellen szóló vádemelési javaslattal továbbította a Ceglédi Járási Ügyészség részére – tudtuk meg András Tamástól, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivőjétől.

Cz. N.

Borítókép: illusztráció

Forrás: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!