Közélet

2006.10.27. 10:45

Elkapták az autófeltörőket Szalókon

Csütörtökön az ötszemélyes csapat feltört egy Citroent Abádszalókon, majd az elfogásuk után kiderült, hogy egy tiszafüredi Renault feltörése is az ő lelkükön szárad. Söröshordó- és kerítéslopás, temetőrongálás még a kék hírekben. A rendőrség közleménye szerint ez történt tegnap.

SZOLJON

Abádszalók:

Gépkocsifeltörő bandát fogtak az abádszalóki rendőrök. Csütörtökön 14 óra után pár perccel feltörtek egy Citroent Szalók egyik utcáján. A rendőrök azonban információt kaptak, hogy az elkövetők egy szürke színű Volvóval menekültek a helyszínről. A rendőrség zárást rendelt el, melynek során a 34-es főúton a Kuntej előtt ellenőrzés alá vonták a gépkocsit és az abban utazó 5 személyt. A gépkocsi átvizsgálása során előkerültek a Citroenből eltulajdonított tárgyak, így a debreceni és nyírkültei férfiaknak nem volt mit tovább tagadniuk. Gyanúsított kihallgatásuk során azt is elismerték, hogy ugyanazon a napon ők törtek fel Tiszafüred-Örvényen is egy Renault-t, melyből készpénzt, telefont és bankkártyát loptak el.

Szolnok:

Csütörtökön két gépkocsit törtek fel Szolnokon. Az ismeretlen elkövetők porcelándarabbal törték be a két autó szélvédőjét, majd az Audiból egy autóstáskát emeltek ki a benne lévő okmányokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt, míg a másikból egy pénztárcát vittek el, amiben 7.000 Ft készpénz volt.

Jászberény:

Söröshordókat loptak egy cég telephelyéről az elmúlt hetek alatt. A 43 db üres, rozsdamentes króm hordók értéke közel 500.000 Ft.

Cibakháza:

Egy hét alatt tűnt el egy hétvégi ház kerítése Cibakházán. A tulajdonos meglepődve tapasztalta, hogy telkének drót kerítését kb 30 méter hosszan lebontották és ellopták.

Csépa: 

Ablakon keresztül jutott be a tolvaj egy csépai házba. A besurranónak könnyű dolga volt, hiszen csak a redőnyt kellet felhúznia, mivel az ablakot nem zárták be a tulajdonosok. A házból 250.000 Ft készpénzzel gazdagodva távozott.

Abádszalók:

Az abádszalóki köztemetőben ismeretlenek szétszerelték a trafóállomást, amiből eltulajdonították a vörös réztekercseket. A lopási kár 600.000 Ft, de a rongálással több, mint 1.5 M Ft kárt okoztak a tolvajok.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset során egy személy súlyos, ketten pedig könnyű sérüléseket szenvedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!