Közélet

2006.10.04. 16:53

Kifogással élt a jobboldal Jászberényben

Röviddel ezelőtt a helyi választási bizottsághoz címezve megérkezett a Fidesz — KDNP szövetség kifogása a jászberényi önkormányzati választással kapcsolatban.

Banka Csaba

Korábban írtunk arról, hogy a szoros berényi polgármester választási eredmény miatt valószínűsíthető, hogy a második helyen végzett Juhász Dánielt támogató erők kérik a szavazatok újraszámlálását. A kifogást Szádvári Gábor a szövetség választókerületi elnöke juttatta el a helyi választási bizottsághoz.

Dr. Forgács István főjegyző érdeklődésünkre elmondta, hogy a beadányt átvették, és továbbították Szolnokra a Területi Választási Bizottsághoz. A bizottság csütörtök délután négy órakor ül össze, hogy megtárgyalja a felvetést, s döntsön a további teendőkről. Információink szerint a kifogást azért fogalmazták meg, mert a jobboldali szövetség szerint az egyik szavazókörben a szavazatszámlálásról szóló jegyzőkönyvet nem megfelelően töltötték ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!