Közélet

2006.10.12. 10:56

Kolis szarka Karcagon

Egy karcagi középiskola kollégiumában szerdán este tolvaj garázdálkodott. Három diák iskolatáskáját lovasította meg. Szentandráson egy tanyán járt betörő, Berényben kocsit rongáltak meg. A rendőrség jelenti:

SZOLJON

Jászberény:

Ismeretlen személy megrongált egy utcán parkoló gépkocsit. Az Opel karosszériáját több helyen ismeretlen eszközzel összekarcolta, mellyel közel 120.000 Ft kárt okozott a tulajdonosnak.

Jászszentandrás:

Tanyabetörés történt Jászszentandráson. Ismeretlen elkövető a bejárati ajtó betörésével jutott be a házba, ahonnan tányérokat, kést, ágyneműt és egyéb használati tárgyakat vitt magával. A kár kb 40.000 Ft.

Karcag:

Tolvaj járt egy karcagi kollégiumban. Három diák iskolatáskáját lopták el az úgynevezett táskatartóról. A tanulókat és szüleiket nagy kár érte, hiszen a táskák értékes taneszközöket tartalmaztak. A kár összesen 65.000 Ft.

Cibakháza:

Besurranó tolvaj járt egy cibakházi férfi otthonában. Az ismeretlen egy 60.000 Ft értékű láncfűrészt tulajdonított el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű és egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!