Közélet

2006.10.11. 11:09

Százezres sms-t kapott

Mezőtúron egy anyuka a babakocsijában hagyta pénztárcáját, miközben csemetéjét bevitte az óvodába. A tolvaj gyorsan kiemelte az ottfelejtett tárcát, a benne lévő bankkártyáról pedig pár percen belül leemelt 100.000 forintot. Gázolaj-rablás, gépkocsifeltörés és kerékpárlopás színesíti a kék híreket. A rendőrség jelenti:

SZOLJON

Szolnok:

Elfogtak három fiatal fiút, akik feltörtek egy gépkocsit hétfőn az esti órákban. A 16, 17 és 25 éves fiúk Szolnokon a Kút utcában törtek fel egy Golfot, mikor megzavarták őket. Az elkövetők így zsákmány nélkül menekültek el. Nem jutottak messzire, mert a rendőrök a közeli utcában elfogták őket.

250.000 Ft értékű kerékpárt loptak el egy emeletes ház lezárt pincéjéből. A rendőrség intézkedett a Csepel kerékpár körözéséről.

Jászberény:

Keddre virradóra ismeretlen személyek bejutottak egy kft. telephelyére, ahol 3 tehergépkocsi üzemanyag tartáját csapolták meg. A 600 liter gázolaj értéke 162.000 Ft.

Mezőtúr:

Babakocsiban hagyta a pénztárcáját egy anyuka, amíg a gyermeket bevitte az óvodába. A leleményes tolvajnak csak egy mozdulatába került a magára hagyott babakocsiból kiemelni a bankkártyát tartalmazó tárcát. Pár perc múlva a sértett sms-en kapott tájékoztatást, hogy 100.000 Ft-ot levettek a kártyájáról.

Tiszabura:

Betörtek a helyi általános iskola műhelyébe, ahonnan fúrót, sarokcsiszolót, elemlámpákat és villáskulcsokat loptak el. Az iskolát 18.000 Ft kár érte. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy könnyű és egy súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!