Közélet

2006.11.22. 15:02

Az ideális megoldásokat keresik

Október 1-től új polgármester, Dr. Juhász Enikő áll Törökszentmiklós élén, aki határozott elképzelésekkel vágott neki munkájának.

SZOLJON

— Hogyan fogadták megválasztását követően?

— Érdeklődéssel. Nem vagyok ismeretlen a helyiek számára hiszen már orvosként is rengeteget találkoztam az emberekkel. A szakmámból kifolyólag rengeteg egyéni probléma megoldásánál is segédkeztem, amit polgármesterként is hasznosítani tudok. Úgy is fogalmazhatok korábban is ügyeket intéztem, ám október óta mindezt már hivatali formában és főállásban teszem.

— Milyen ügyeket örökölt elődjétől, ami még megoldásra vár?

— Elég sok ilyen van. Ha fontossági sorrendet kellene felállítanom akkor a csatornázás kérdésének a megoldása jelenleg a legfontosabb. Ez égető probléma lehet, ha nem kapjuk meg a munkálatokhoz finanszírozásához szükséges állami támogatást. Emellett a munkahelyteremtés is megoldandó kérdés. Én a kis -és középvállalkozásokat kívánom erősíteni, jelenleg tárgyalásokat is folytatok ezügyben. A jövő decemberre saját köztestületi tűzoltóságot is szeretnénk a városban. Szóval elég sok a teendőnk, és próbáljuk mindenre az ideális megoldásokat megtalálni.

— A családja mit szólt a győzelméhez?

— Mindkét kisfiam örült a sikeremnek. Bár amikor látták, hogy milyen elfoglalt vagyok, azt mondták, jobb volt még amikor orvosként dolgoztam. Tudják ők is, hogy ez egy fontos tisztség, ami nagy felelősséggel jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!