Közélet

2006.11.24. 11:48

Földváron kiraboltak egy kocsmát

A bejelentést a söröző pultosa tette, akit zárás után egy ismeretlen férfi támadott meg és ütlegelve kényszerítette, hogy feküdjön a földre, míg ő kipakolta a helyet. Kocsifeltörés és fosztogatás még a kék hírekben. A rendőrség közleménye szerint ez történt tegnap.

SZOLJON

Tiszaföldvár:

Zárás után kirabolták. Egy tiszaföldvári söröző pultosa tett bejelentést a rendőrségre, miszerint csütörtökön késő este zárni kívánta a vendéglátó egységet . A hátsó raktárajtón keresztül tolta volna ki a kerékpárját, amikor hátulról egy férfi megtámadta. Felszólította, hogy feküdjön a földre és közben egy léccel meg is ütötte. Az elkövető bement a raktárba ahonnan készpénzt, dohányárut és édességet zsákmányolt, majd távozott. A rendőrök nagy erőkkel keresik az egyenlőre ismeretlen tettest.

Jászfényszaru:

Csütörtökön este feltörtek egy utcán parkoló Opelt Jászfényszaru egyik utcáján. Az elkövető a járműből egy erősítőt és két mély hangsugárzót lopott ki, majd nem tudni milyen célzattal , az Opelt eltolta 30 méterre. Öcsöd: 6 méter rézkábelt loptak el ismeretlenek egy öcsödi telepről. A 36.000 Ft-os lopási kár mellett 80.000 Ft rongálási kárt okoztak az elkövetők.

Abádszalók:

Leszúrtak, elloptak egy disznót, majd betörtek a műhelybe, ahonnan egy gumicsizmát, olajradiátort loptak és feltörték az ott álló traktort, amiből kiszerelték a magnót. Az abádszalóki sértettet csütörtökre virradóra lopták meg ismeretlen személyek. A kár közel 300.000 Ft.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy halálos és 2 könnyű közlekedési baleset során hárman életüket vesztették , ketten könnyebben sérültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!