Közélet

2006.11.29. 10:28

Lába kélt a tarkáknak

Magyar tarkákat loptak. Abádszalók külterületén lévő majorból keddre virradóra ismeretlenek elloptak 4 db magyar tarkát. Az állatok értéke meghaladja a ½ M Ft-ot. A rendőrség közleménye szerint ez történt tegnap.

SZOLJON

Abádszalók:
Magyar tarkákat loptak. Abádszalók külterületén lévő majorból keddre virradóra ismeretlenek elloptak 4 db magyar tarkát. Az állatok értéke meghaladja a ½ M Ft-ot.

Tiszafüred:
Kér kerékpárt loptak el egy tiszafüredi általános iskola udvaráról. A kétkerekűeket hiába keresték gazdáik, azoknak csak hűlt helyét találtak. A kedvencek értéke 20.000 és 15.000 Ft.

Szolnok
Besurranó tolvaj járt egy szolnoki cég irodájában. A tolvaj egy bankkártyával és készpénzzel teli pénztárcát emelt el az egyik asztalról. A sértett későn tiltatta le a kártyát, mivel a tolvaj addigra 29.000 Ft-ot vett le  a kártyáról.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 halálos közlekedési baleset történt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét a megváltozott időjárási és látási viszonyokra. A párás idő nem csak a látótávolságot korlátozza, de az utak is csúszóssá válnak. Vigyázzanak magukra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!