Közélet

2006.11.07. 16:09

Ötödik helyen áll a Hetényi az év kórháza szavazáson

Jelenleg az ötödik helyen áll a szolnoki Hetényi Géza megyei kórház az év kórháza internetes szavazáson. Az országos rangsorban megyénk többi egészségügyi intzéménye már korántsem foglal el ilyen előkelő helyet.

SZOLJON

A jászberényi Erzsébet Kórházat a 34., a mezőtúrit a 90., a Szolnoki MÁV Kórházat a 160., míg a karcagi Kátai Gábor kórházat a 177. helyre sorolták a szavazók. Mint ismeretes, a 2006-os szavazáson egészen december 31-ig Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat.

A kórházakat öt kategóriában, egytől ötig terjedő skálán lehet értékelni. Kategóriák: orvos-szakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, környezet és tisztaság. januári eredményhirdetésen a nyerteseket értékes díjakkal jutalmazzák. Az öt kategória győztese mellett kihirdetik az abszolút győztest, amely egy évig viselheti az „Az év kórháza 2006” címet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!