Közélet

2007.01.18. 08:59

Két pályázatot is kiírt a megyei TIT diákoknak

A megyei tudományos iIsmeretterjesztő társaság két pályázatot is kiírt. A tehetségkutató versenyt a Külügyminisztérium támogatásával bonyolítják. Célja a külpolitika, a diplomácia népszerűsítése a diákság körében.

SZOLJON

A pályázat kiírásának és lebonyolításának jogát a megyei TIT pályázat útján nyerte. A projekt megvalósításában támogató partner a megyei önkormányzat, a Szolnok Városi Önkormányzat és a Párizsi Magyar Intézet. A pályázati eredményhirdetésre április végén kerül sor. Az egyik téma középiskolásoknak: Legyél riporter! Készíts interjút azzal, aki rendszeresen jár külföldre vagy a magyarok más nemzetekkel való kapcsolatát építi, vagy a magyar kultúra megismertetésén fáradozik külföldön.

A másik téma: Akarsz Magyarország külügyminisztere lenni? Használd képzeleted, és írd le mely országokba látogatnál el és kiket hívnál meg, miről tárgyalnál. A plakátokat, a kiírást a diákok megtalálják az oktatási intézményekben, a művelődési házakban, könyvtárakban, valamint a TIT honlapján: www.tit-szolnok.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!