Közélet

2007.03.25. 09:09

Ápolási osztály nyílik a berényi Erzsébet Kórházban

A jászberényi Erzsébet Kórház főigazgatója Dr. Kárteszi Márta tájékoztatott arról, hogy április 1-től a intézményükben megnyílik az Ápolási osztály.

SZOLJON

Az új osztály a kórház új szárnyában, a harmadik emeleten 15 ággyal kezdi meg tevékenységét. Itt majd a tartós ápolásra szoruló betegek ellátását végezik. A tumoros végstádiumú, kábítószert igénylő betegek ellátása viszont továbbra is a krónikus osztály feladata lesz. Az új osztály vezetője Magyari Ildikó egyetemi okleveles ápoló lesz. A betegek előjegyzését, az esetleges szerződéskötés időpontját vele, a 06 30/ 411-01-82-es telefonszámon lehet megbeszélni.

Az ellátásért naponta kétezer forint térítési díjat kell fizetni, beteg előjegyzésekor pedig egyszeri négyezer forintos megállapodási díjat kell a napidíjon felül befizetni. Az igazgatónő reményét fejezte ki, hogy az új szolgáltatás találkozik majd a betegek és hozzátartozóik igényeivel, hiszen ezen az osztályon biztonságban érezhetik magukat a betegek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!