Közélet

2007.03.04. 10:05

Nem nyitják meg a vidéki kirendeltségek ügyfélszolgálatait

Jászberényből és környékéről több felháborodott olvasónk telefonált, hogy képtelen elérni a Tigáz ügyfélszolgálatát telefonon.

SZOLJON

Pedig semmi mást nem szeretnének közölni a gázszolgáltatóval, mint a gázóra állását. Teljesen érthető módon csak ezért nem hajlandók a szolgáltató megyei irodáját felkeresni. Egy jászberényi olvasónk kifejezetten irritálónak tartja, hogy az adatközlésre nincs lehetősége a városi Tigáz irodában. Mint mondja a kirendeltség berényi épülete előtt mindig áll szolgálati autó, illetve hallani azt is, hogy bent többen beszélgetnek. Kérdés, hogy miért nem nyitják ki ismét az ügyfélszolgálatot.

Munkatársunk a gázszolgáltató központjában megtudta, hogy semmilyen terv nincs sem a jászberényi, sem pedig a megye más településein korábban működött ügyfélszolgálati irodák újranyitására. A szolgáltató — mint arról beszámoltunk — a telefonvonalak számának bővítésével, és a szolnoki ügyfélszolgálat munkatársainak továbbképzésével próbál úrrá lenni a helyzeten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!