Közélet

2007.03.02. 14:43

Továbbra is támogatják az olimpiai mozgalmat

A Samsung Electronics Magyar Zrt. (SEH) a délelőtt aláírt szerződéssel meghosszabbította a közte és a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) között meglévő együttműködését.

SZOLJON

A támogatásról szóló megállapodást Lee June Young a SEH elnöke, illetve Schmitt Pál a MOB elnöke látta el kézjegyével a sajtó képviselői előtt Jászfényszarun. A Samsung már az atlantai olimpia óta támogatója a magyar olimpiai csapatnak. Lee June Young elnök üdvözlő szavaiban megjegyezte, hogy a Samsung elkötelezett híve az olimpiai eszmének, támogatja a tiszta versenyt és a maximális emberi teljesítmény eléréséért folytatott küzdelmet.

Azon kívül, hogy az atlantai olimpia óta a SEH aranyfokozató támogatója a magyar csapatnak a Samsung Electronics a Nemzetközi Olimpiai Bizottság támogatója is 1998, a naganói játékok megszervezésétől. Schmitt Pál szerint a cég segítségével a koreai és a magyar emberek barátsága, együttműködése is fejlődik. Mindezen túl pedig a Samsung az olimpiai csapat számára biztonságot, anyagi és erkölcsi támogatást is ad a felkészüléshez.

A koreai világcég az egyik legjelentősebb szponzora a magyar olimpiai csapatnak. Az elnök ígéretet tett rá, hogy mindent megtesznek, hogy a tiszta, doppingmentes felkészüléssel és versennyel sikereket érjenek el. A megállapodás aláírásánál az olimpiai bizottság és a Samsung képviselői mellett jelen voltak Ránkiné Németh Angéla, Igaly Diána, Kökény Bea és Imre Géza olimpikonok is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!