Közélet

2007.09.16. 09:58

Iwiwes petíció Gera és a válogatott rehabilitásáért

Először csak viccnek gondoltuk, de hiába kerestük a szmájlikat a szövegben, nem találtuk. Aztán a petíció ellepte a wiwes üzenőfalakat és azóta sincs megállás.

SZOLJON

A szöveg így szól:

"Ezt írja ki mindenki az üzenőfalra! Az UEFA állásfoglalásának értelmében, ha össze tudunk szedni 5000 aláírást, miszerint tiltakozunk a szerdai válogatott meccsen történt jogtalan kiállítás ellen, akkor utólag visszavonják Gera piros lapját, megadják a 11-est, eltörlik a 3 török gólt, és 1-0 arányban nekünk adják a meccset! Ha 5000 ember kiírja ezt az üzenőfalára, akkor az UEFA érvényes 5000 aláírásnak fogja tekinteni! A becsületünk a tét! Hajrá!"

Az mlsz.hu híradása szerint az UEFA pénteken valóban válaszolt Kisteleki István Platininek írott levelére. Ebből kiderül, hogy az UEFA vezetője kérte a fegyelmi bizottságot, hogy a kiállított játékost ne tiltsák el. Kisteleki csütörtökön azért fordult Platinihez, mert nehezményezte az isztambuli Eb-selejtező skót játékvezetőjének ténykedését és Gera Zoltán kiállítását.

Nagyon naívnak kell lenni azonban ahhoz, hogy azt gondoljuk: Platini vagy a bizottság árgus szemekkel figyeli a magyar közösségi weboldal üzenőfalát, várva az - azóta egyébként valószínűleg már rég posztolt - ötezredik üzenetet...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!