Közélet

2007.10.10. 12:33

Sorozatos betörések a megyében

Jászberényben és Kunmadarason is otthon voltak a házak gazdái, miközben a betörők megpróbálták "munkájukat" végezni. További kék hírek a rendőrség tollából:

SZOLJON

Szolnok:

Keddre virradóra három gépkocsit törtek fel Szolnokon. A módszer minden esetben azonos volt A hátsó háromszögablak gumitömlőjét szedték ki az elkövetők. A József Attila úton parkoló Opelből egy hangfalat emeltek ki a tolvajok, de arra valamiért még sem volt szükségük, így azt összetörték és eldobták. Egy Lanciából cd-s autórádiót még a Liget úton parkoló Suzukiból Cd lemezeket és ugyancsak egy cd-s autórádiót emeltek ki az elkövetők.

Jászberény:
Mind a két házban otthon voltak a tulajdonosok , mikor meglopták őket. Ismeretlen elkövető a hajnali órákban zártörés módszerével jutott be egy családi házba. A házban lakók az emeleten aludtak, így csak reggel vették észre, hogy betörtek hozzájuk és elvittek tőlük arany ékszereket és készpénzt. Ugyan abban az utcában egy másik házba már könnyebben jutottak be a betörők, hiszen a bejárati ajtót nyitva felejtették a tulajdonosok. A tolvajok készpénzt vittek magukkal.

Kunmadaras:
Kedden este egy kunmadarasi házba surrant be a tolvaj, aki különböző élelmiszereket pakolt össze, amiket magával szeretett volna vinni. Az otthon tartózkodó sértett azonban megzavarta, így egy-két ennivalóval a kezében elmenekült. Pechére a sértett felismerte és azonnal értesítette a rendőrséget. A zsaruk kihallgatták a férfit, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!