Közélet

2008.01.03. 11:19

Értékelték az elmúlt évet a polgárőrök

A megyei polgárőrszövetség Jászfényszarun tartotta év végi elnökségi ülését. A rendezvényen a résztvevők visszatekintettek a 2007-es esztendő történéseire, és értékelték az együttműködést a stratégiai partnerekkel.

SZOLJON

Kolozsi József, az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) gazdasági alelnöke és megyei elnöke pozitívumként értékelte, hogy a megyében hetvennégy településen működik polgárőrség, amelyek vállalt feladatukat teljesítették. Dr. Túros András dandártábornok, az OPSZ elnöke az idei szakmai tervekről beszélt. Kiemelte, amennyiben az országos elnökség úgy dönt, a 2008-as évet a közterületi bűnmegelőzés évének nyilvánítják.

Molnár Miklós rendőr ezredes, a megyei rendőr-főkapitányság főkapitány-helyettese szerint együttműködésük a polgárőrséggel az elmúlt időszakban nagymértékben felértékelődött. Busi László alezredes, a Tiszai Vízi Rendészeti Rendőrkapitányság vezetője a vízi polgárőrség megalakulásáról beszélt. Csomós Mátyás polgári védelmi ezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója nagy értékként jellemezte a polgárőrök szervezettségét, fegyelmezettségét. A rendezvényen Markos György és Szatmári Gyula, az OPSZ elnökhelyettesei is köszöntötték a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!