Közélet

2008.02.08. 10:36

A kunhegyesi Herbály Imre házára dobták a Molotovot

A Szoljon.hu kiderítette, hogy nagy valószínűséggel a kunhegyesi Herbály Imre, szocialista országgyűlési képviselő kertjébe dobták a Molotov-koktélt. A karcagi, a kunhegyesi és a megyei rendőrfőkapitányságon sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarták a hírt. További információk később

forrás: MTI

A Szoljon.hu kiderítette, hogy nagy valószínűséggel a kunhegyesi Herbály Imre, szocialista országgyűlési képviselő kertjébe dobták a Molotov-koktélt ismeretlenek, ma hajnalban. A karcagi, a kunhegyesi és a megyei rendőrfőkapitányságon sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarták a hírt.

Molotov-koktélokat dobtak ismeretlenek több szocialista országgyűlési képviselő házának kertjébe. Péntekre virradó éjjel Gödön, Szolnokon és Dunaújvárosban kapott ilyen "küldeményt" egy-egy kormánypárti honatya.

Az okozott károk mértékéről egyelőre nem érkezett jelentés, személyi sérülés az eddigi információk szerint nem történt. Az ügyekben a Központi Nyomozó Főügyészség indított nyomozást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!