Közélet

2008.07.18. 09:27

Az eredeti tervek szerint haladnak a buszpályaudvar kivitelezésével

A korábban tervezett ütemben folyik az új autóbusz-pályaudvar építése a megyeszékhelyen — tájékoztatta honlapunkat a Jászkun Volán Zrt. vezérigazgatója.

SZOLJON

Sziráki Pál érdeklődésünkre válaszolva elmondta, mivel nem cégük a beruházó, a munkálatok egészéről nem tud részletes információkkal szolgálni. Tudomása szerint azonban időarányosan jól haladnak a kivitelezők, így várhatóan az állomásépület is elkészül majd az eredeti elképzelésekben megfogalmazott szeptember 1-i időpontra.

Az építkezés folyamán eddig fel sem merült a csúszás lehetősége — reagált az ezzel kapcsolatban terjengő hírekre a vezető, aki azonban hangsúlyozta: a teljes komplexum átadása nem esik egybe a pályaudvaréval. Utóbbi sincs kizárólag szeptember első napjához kötve. A társaság mindössze az iskolakezdés miatt tartotta praktikusnak ehhez a dátumhoz igazítani az új forgalmi központ birtokba vételét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!