Közélet

2008.07.21. 15:36

Egy nap a játék és a kikapcsolódás jegyében

Ötödik alkalommal rendezi meg a kisújszállási Belszervi Betegek, Rokkantak Napsugár Egyesülete több civil szervezettel közösen szombaton 9 órától a művelődési házban a sérült emberek találkozóját.

DE

Tatár Zoltán alpolgármester és Kovács Kálmán egyesületi elnök köszöntője után kezdetét veszi az egész napos kulturális, szabadidős és sportrendezvény kisúji, kenderesi és rákóczifalvai vendégekkel. A megyei és a kisúji önkormányzatnak valamint több helyi vállalkozó támogatásának köszönhetően valósulhat meg ez a nap, melyen a visszajelzések alapján 120 sérült ember vesz részt.

A szervezők tartalmas műsorról is gondoskodtak, hiszen fellép Ujj Tünde népdalénekes, Angyal Ferenc citerás, Réder János versmondó, a kenderesi Vadvirág Népdalkör, a rákóczifalvai BEROE tagjai pedig Csípj meg Rózsika címmel zenés paródiát adnak elő.
A szórakozás után lesz még ügyességi és játékos vetélkedő is, valamint Kovács József egyesületi tag bemutatja Sotús József helyi nyugdíjas most megjelent könyvét, melyből versrészleteket a szerző olvas majd fel. Az ezt követő ebédhez az élőzenét Farkas Judit szolgáltatja majd, de fellép még Ressinka Lajos és Angyal Ferenc is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!