Közélet

2008.08.19. 10:49

Schirilla Rákóczifalván is fut a gyermekekért

Rákóczifalván Schirilla Györggyel együtt futhatnak a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek augusztus 20-án.

SZOLJON

A neves sportoló jótékonysági futása augusztus 18-án indult Gyulán. A "Jókedvet és egészséget viszek a gyerekeknek" elnevezésű akciója keretében négy megyén áthaladva augusztus 26-án érkezik Budapestre, a Heim Pál Gyermekkorházba. Az útba eső településeken Schirilla György meglátogatja a gyermekintézményeket, hogy emléklapot és ajándékot adjon az ottaniaknak, illetve találkozik a polgármesterekkel, akik a térség díszszalagját rákötik a kopjafára.

Rákóczifalva határához augusztus 20-án, körülbelül 16 óra 27 perckor érkezik a sportember, akit Tóth Lajos polgármester fogad. A település táblától együtt futnak a nagyközség sporttelepére, ahol a polgármester úr felköti a díszszalagot a kopjafára. A településen gyermekek jelentkezését várják, akik szívesen fogadnák Schirilla Györgyöt, esetleg együtt is futnának vele a Rákóczifalva táblától a sporttelepig!

Címkék#Tóth Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!