Közélet

2009.03.05. 13:14

Pártsemleges aláírás a gyorsforgalmi útért

„Alulírottak közös véleményként kinyilvánítjuk, hogy szükségesnek tartjuk az M4-es gyorsforgalmi út — és ezen belül különösen annak Szolnokot elkerülő szakasza és az új Tisza-híd — mielőbbi megépítését."

MG

"Alulírottak azzal a közös kéréssel fordulunk Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök Úrhoz, hogy az M4-es gyorsforgalmi út e szakasza és a Tisza-híd tervei készüljenek el 2010-ben, a terület megszerzése történjen meg 2011-ben annak érdekében, hogy a kivitelezési munkák 2012-ben indíthatóak legyenek.” — ezt a levelet Fejér Andor, a megyei közgyűlés elnöke, Szűcs Lajos, a Pest Megyei Közgyűlés elnöke, Iváncsik Imre, Botka Lajosné, Herbály Imre, dr. Czira Szabolcs és Szalay Ferenc országgyűlési képviselők, Romhányiné dr. Balogh Edit (Abony),  Balogh Zoltán (Besenyszög), Huber Ferenc (Fegyvernek), Török Csaba (Örményes), ifj. Szöllősi József (Szajol), Polgár István (Tiszapüspöki), dr. Juhász Enikő  (Törökszentmiklós) és Agócs Gyula (Zagyvarékas) polgármesterek írták alá a napokban — pártoskodástól függetlenül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!