Közélet

2009.04.16. 14:42

A bíróság ismét felfüggesztette a rákócziújfalui polgármestert

Kedden a Debreceni Ítélőtábla hatályon kívül helyezte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Bíróság azon határozatát, melyben az felfüggesztette tisztségéből a rákócziújfalui polgármestert, Papp Jánost, s emellett új eljárás lefolytatására kötelezte. Még meg sem melegedhetett faluvezetői székben a pozíciójába visszakerült Papp János, máris újfent át kellett adnia az irányítást.

GJ

Csütörtökön délelőtt ugyanis a megyei bíróság már meg is hozta újabb ítéletét: első fokon ismételten felfüggesztette posztjából a településvezetőt, akinek azonban képviselői mandátuma továbbra is megmaradt. Rákócziújfalut így ismét Bodor Zoltán alpolgármester vezeti.

— Pénteken 18 órára rendkívüli testületi ülést hívtam össze, melynek napirendjén csak és kizárólag a legfontosabb kérdések, mint például a költségvetés elfogadása szerepel — felelte lapunk érdeklődésére Bodor Zoltán. — Személyi ügyekkel ebben a helyzetben egyszerűen nem foglalkozhatunk.

Ha a képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen lesz a tanácskozás, egészen addig minden napra összehívom a testületet, míg valamelyik „oldal" képes lesz felülemelkedni saját sérelmein és végre a falu érdekeit előtérbe helyezve hozza meg döntését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!