Közélet

2009.08.16. 21:25

Ismét Papp János lett a polgármester

Időközi választást tartottak augusztus 16-án (vasárnap) Rákócziújfaluban, melyen a település polgárai nagy többséggel a májusban tisztségéről lemondott, függetlenként induló Papp Jánost választották meg polgármesternek.

SZOLJON

Nagy érdeklődés övezte a vasárnapi szavazást, több mint hétszázan járultak az urnákhoz, hogy a két jelölt, Papp János és a korábbi település vezető, Kecskés János közül megválasszák a falu új első emberét.

— Gond nélkül zajlott le a választás, melyen Papp János 460, Kecskés János pedig 279 érvényes szavazatot kapott — tudtuk meg a helyi választási bizottság vezetőjétől, Kormosné Surányi Évától. - Három napon belül jogorvoslattal élhetnek az érdekeltek, azt követően válik hivatalossá a végeredmény.

Az eredmény kihirdetése után sikerült elérnünk az érthetően boldog Papp Jánost: — Óriási elégtétel számomra, hogy Rákócziújfalu lakói ismét engem választottak meg a település vezetőjének. Köszönöm bizalmukat, élni és nem visszaélni akarok vele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!