Közélet

2009.11.20. 13:26

A megyei önkormányzat honlapja a legjobbak között

Kategóriájában (Kormányzat és település) az öt legjobb közé sorolta a szakmai zsűri a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat honlapját a szerda este megtartott „Év Honlapja” pályázat eredményhirdetésén.

SZOLJON

A szakmai értékelés mellett közönségszavazást is meghirdetett a pályázat kiírója, melyen a megyei honlap az első helyen, a NéptáncHáló program honlapja (Kultúra kategória) a második helyen végzett kategóriájában. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat kommunikációs tevékenysége fejlesztése részeként több mint négy hónappal ezelőtt szerkezetében, tartalmában és arculatában is teljesen megújította  Jász-Nagykun-Szolnok megye hivatalos honlapját, a www.jnszm.hu oldalt.  Ennek eredményeként számos új felhasználóbarát elemmel és modullal bővült a honlap: rendezvénynaptár, vendégkönyv, sajtószoba, képgaléria. Hamarosan e-hírlevél is elérhető lesz az oldalon. A fejlesztés meghozta a várt eredményt, hiszen rendkívül dinamikusan emelkedik a honlap látogatóinak a száma, a napi átlagos látogatottság 20%-kal nőtt az elmúlt hónapokban.

A  biztató eredményeknek köszönhetően, a honlap fejlesztő cég kezdeményezésére a megyei önkormányzat úgy döntött, hogy a megyei oldal mellett nagyszabású nemzetközi programjának, a NéptáncHálónak a honlapját (www.folkdancenet.eu) is megméreti a versenyen.

Nagyon nagy elismerés a végeredmény a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat számára, hiszen ez azt mutatja, hogy az önkormányzat jó úton jár a megyével kapcsolatos – rendkívül széles körű – információk terjesztésében,  s úgy tűnik, hogy, az új  honlap nemcsak a honlap látogatók, hanem a szakma tetszését is elnyerte.

Az idei „Év Honlapja” pályázaton 215 honlap mérette meg magát 17 kategóriában. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei honlap kategóriájában az egyedüli megyei honlap volt, döntő többsége városi, illetve kormányzati szervek weblapjai voltak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!