Közélet

2010.11.11. 15:43

Negyven gépet adtak át a Családok Átmeneti Otthonának

Negyven darab energiatakarékos gépet adott át egy gyártó és forgalmazó multinacionális cég csütörtökön a szolnoki Családok Átmeneti Otthonában.

BB

A gépek lepakolásában részt vett Kovács Sándor, a megyei közgyűlés elnöke és Szalay Ferenc, Szolnok város polgármestere  is. Az átadáson dr. Lévai Anikó, az Ökomenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete hangsúlyozta a magyarországi cégek társadalmi szerepvállalásának fontosságát. Beszédében kiemelte, hogy a felajánlott háztartási gépek energiatakarékossága hozzájárul a szociális intézmények költségeinek csökkentéséhez is.

A hűtőket, mosógépeket, fagyasztóládákat és mikrohullámú sütőket tartalmazó adomány és a már korábban átadott 16 készülék összértéke közel 6 millió forint. A többi felajánlott berendezés a segélyszervezet által működtetett másik hét intézménybe került az ország különböző pontjain. A sajtótájékoztató végén az adományozó kft. és a segélyszervezet vezetői az együttműködés folytatásának szándékát írásban is megerősítették.

Az aláírt szerződés értelmében, a cég a lehetőségeihez mérten további terméktámogatásokkal segíti az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját a következő két évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!