Közélet

2011.12.21. 12:32

Jövőre a Csík zenekar lesz a Tisza-tó nagykövete

A Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága (RMI) tegnap tartotta szezonértékelő fórumát.

Sz. Zs.

Mint elhangzott, az előzetesen becsült adatok szerint több mint 81 ezer vendéget, 236 ezer vendégéjszakát regisztráltak a Tisza-tónál, az átlagos tartózkodási idő még mindig magasabb az országos átlagnál, azaz 2,9 nap. Az RMI 2012-es célja a 6,6 százalékos vendégforgalom-növekedés, amely plusz tízezer vendégéjszakát jelentene a régió számára. Ennek alapja a 2012 tavaszán nyíló Tisza-tavi Ökocentrum látogatóközpont és témapark, amely ismét a figyelem középpontjába állíthatja a Tisza-tavi régiót.

Új promóciós együttműködést indít 2012-ben a Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatóság, a Tisza-tó turisztikai Nagykövete cím meghirdetésével. Az együttműködés lényege olyan ismert magyar közéleti személyek felkérése, akik nevüket és arcukat adják a Tisza-tavi üdülési lehetőségek népszerűsítéséhez. 2012-ben a Tisza-tó nagykövete a Csík zenekar lesz. Az akció keretében a zenekar egyrészt saját rajongótábora körében hirdeti a Tisza-tó üzeneteit, másrészt az RMI által biztosított felületeken beszélnek majd a tagok a saját Tisza-tavi élményeikről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!