Közélet

2011.12.10. 18:39

Visszavonták a jövő évi a vízdíjakat Tiszafüreden

Címkék#Tiszafüred

A Heves Megyei Vízmű Zrt. és a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. közölte, hogy a korábbi előterjesztésben szereplő díjaknál alacsonyabb összegben tudja vállalni a szolgáltatást.

Szoljon.hu

Novemberben egyszer már határozott a tiszafüredi önkormányzat képviselő-testülete a 2012-ben érvényes víz- és csatornadíjakról. A héten tartott ülésen azonban ismét napirendre került az ügy, ugyanis az önkormányzat árajánlatokat kért a regionális szolgáltatóktól. Három ajánlat érkezett, bár mindhárom cég alaposabb információkat kíván a terület adottságairól a pontos árkalkuláció elkészítéséhez. A Heves Megyei Vízmű Zrt. és a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. azonban válaszában eleve közölte, hogy a korábbi előterjesztésben szereplő díjaknál mindenképpen alacsonyabb összegben tudja vállalni a szolgáltatást.

A testület így visszavonta a november 23-án hozott döntést a díjak megállapításáról, illetve valamennyi ajánlattevőnek azonos tartalommal megküld egy adatsort, amely alapján a cégek részletes kalkulációt tudnak készíteni, illetve a díjak összehasonlíthatóvá válnak. Döntés néhány héten belül várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!