Közélet

2012.04.17. 12:00

Taroltak a karcagi diákok a rendészeti versenyen

A hétvégén Szegeden rendezték meg a Rendészeti Szakiskolások Országos Csapatversenye.

Szoljon.hu

A Karcagi csapat 1. helyezett lett Fekete András nyugalmazott főtörzszászlós vezetésével    jóval megelőzve az utána következő dobogós helyezettet.

A Szentannai Sámuel Gimnázium Szakközépiskola és Kollégium 11 és 12. osztályos tanulóinak szakmai, elméleti felkészítéséről Fekete András nyugalmazott főtörzs zászlós, míg a fizikai megmérettetésen való kiváló szereplésről Deák Ferenc testnevelő gondoskodott.
[caption id="" align="alignleft" width="350"] A fényképen balról jobbra: Seres István (11D) Őrlős Gábor (12C) Borsi Zsolt (12C) Bukovszki Dániel(12C) Szűcs Tibor (12C)Első sorban: Deák Ferenc -testnevelő tanár, Fekete András nyugalmazott főtörzszászlós
[/caption]
A fiatalok elhozhatták az aranyérem mellett a vándorkupát is, mely évek óta először "tanyázik" Jász-Nagykun-Szolnok megyében, sőt értékes tárgyjutalmakat és névre szóló okleveleket vehettek át a Belügyminisztériumtól és a Vidékfejlesztési Minisztériumtól, de a Jász-Nagykun-Szolnok  megyei rendőrfőkapitánya és a karcagi rendőrkapitány is elismerte kimagasló eredményüket.

Szoljon.hu A fényképen balról jobbra: Seres István (11D) Őrlős Gábor (12C) Borsi Zsolt (12C) Bukovszki Dániel(12C) Szűcs Tibor (12C)Első sorban: Deák Ferenc -testnevelő tanár, Fekete András nyugalmazott főtörzszászlós -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!