Közélet

2012.10.04. 13:51

Balesetveszélyes környék: meddig kell még kerülgetni az árkot?

– Árkot ástak ki még nyáron a szolnoki Széchenyi-lakótelepen található Czakó Elemér úton – fordult honlapunkhoz Kovács Béla, aki a környéken él.

Szoljon.hu

Builder Laying Sewage Pipe On Site

Fotó: Getty Images/iStockphoto

– Tudomásom szerint az Alfa-Nova Kft. szakemberei végezték a munkálatokat. A probléma, amiért a szerkesztőséghez fordulok, az, hogy a szakemberek a kiásott földet a járdára rakták, és vasak állnak ki a  földből a szóban forgó helyen. A terület balesetveszélyes, nem tudunk ott közlekedni.

Milyen munkálatok is zajlanak pontosan, miért van erre szükség? Mikorra várható a munkálatok befejezése? – kérdezte az ott élők nevében a férfi.

A Széchenyi városrészben folyamatban lévő munkavégzéssel kapcsolatban Horváth István, a szolnoki Alfa-Nova Kft. területi igazgatója a következő tájékoztatást adta.
– Társaságunk pályázati támogatással, hőközpont-rekonstrukciós munkákat valósít meg a Széchenyi városrészben – mondta  az igazgató.
– A munkálatok részeként néhány helyen új vezetékeket  is kiépítettek a szakemberek. Sajnálatos módon, pályázati ügyintézéssel kapcsolatos problémák miatt, két megkezdett építési munkát (Karczag L. út és Czakó E. út) fel kellett függesztenünk. A felmerült problémákat időközben rendeztük, melynek alapján előbb a Czakó E. úti , majd a Karczag L. úti munkaterületek helyreállítására is sor kerül. Az okozott kellemetlenségekért ezúton is kérjük az érintett Tisztelt Fogyasztóink megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!