Közélet

2013.01.30. 13:09

Magánokirat-hamisítás miatt indult eljárás

A Szolnok-Budapest Keleti pályaudvar között közlekedő vonat jegykezelője kért rendőri intézkedést még szombaton. Mint kiderült egy szolnoki férfi jogosulatlanul vett igénybe utazási kedvezményt.

Szoljon.hu

Az igazolvány, amit jegyéhez felmutatott más nevére volt kiállítva. Az 58 éves férfit előállították kihallgatásra, ellene magánokirat-hamisítás miatt indult eljárás a Szolnoki Rendőrkapitányságon, tájékoztatta lapunkat Szabó Zita.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője egy másik esetről is beszámolt. A jászberényi rendőrök szintén szombaton a késő esti órákban biztonsági intézkedést alkalmaztak. Járőrözésük során egy társasház előtti lépcsőn találtak egy személyt, akit ellenőrzés alá vontak. A férfi erősen ittas állapotban magatehetetlenül ült és összefüggéstelenül beszélt. A rendőrök megelőzvén a 70 éves férfi kihűlését azonnal mentőt hívtak hozzá, akik a jászberényi kórházba szállították, tudtuk meg a sajtószóvivőtől. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!