Közélet

2013.01.30. 13:15

Pályázatot hirdettek a világtalálkozó logójának elkészítésére

Jászberényben a Jászkerület Kulturális és Művészeti Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot ír ki a XIX. Jász Világtalálkozó logójának megtervezésére.

I. A.

A pályázat célja a két évtizedes múltra visszatekintő Jász Világtalálkozó arculatának, kulturális és közösségi jelentőségének megfelelő logó megalkotása, figyelembe véve, hogy a 2013. évi rendezvénynek helyet adó település Jászberény. A logónak tartalmaznia kell a XIX. Jász Világtalálkozó és Jászberény 2013. feliratokat.

A pályaműveket CD vagy DVD adathordozón várják a pályázat meghirdetői legalább négy verzióban (színes kép fehér háttéren, fekete-fehér kép fehér háttéren, színes kép fekete háttéren, fekete-fehér kép fekete háttéren). A pályázatokat a XIX. Jász Világtalálkozó rendezőiből alakult zsűri bírálja el. A pályamunkák benyújtásának határideje február 22. A nyertes 100 ezer forint pénzjutalomban részesül, valamint két további induló vigaszdíjként 25-25 ezer forintot kap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!