Közélet

2013.08.23. 10:38

Félpályás útlezárásra kell számítani!

Félpályás útlezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek augusztus 24-én szombaton 10 és 16 óra között a 4. számú főút 101+424 km szelvényben.

SZOLJON

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Közlekedőket, hogy augusztus 24-én (szombat) 10.00 és 16.00 óra között a 4. számú főút 101+424 km szelvényben a megtett úttal arányos elektronikus útdíjhoz kapcsolódóan díjellenőrző állomás kiépítésére kerül sor, mely során félpályás lezárás lesz érvényben.


A portálszerkezet vízszintes elemeinek (keresztgerenda) beemelésekor a főút tárgyi szakasza várhatóan 2x15 perc időtartamra teljes szélességben lezárására kerül.
Az ideiglenes forgalomkorlátozás során a váltakozó irányú forgalmat jelzőőrök irányítják, a forgalmi rend megváltozására veszélyt jelző és tilalmi táblák hívják fel a figyelmet.
Tekintettel a főút országos és nemzetközi jelentőségére, az építési munkálatok ideje alatt tárgyi útszakaszon torlódásokra kell számítani.

Kérjük a Tisztelt Közlekedők szíves türelmét és fokozott figyelemmel történő közlekedését!


Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!