Közélet

2013.08.06. 17:11

Hamilton és Alonsó után futottak kollégáink

Egy héttel a Forma-1 magyar nagydíja után, bár nem annyira hangosan, de ismét benépesült a Hungaroring.

R.Á.

A Hungaroring Futófesztivál- és Egészségnapon a kerékpárosok és futók vehették birtokukba a mogyoródi létesítményt. Tanúsíthatjuk: különleges élmény volt. A szombati megméretések (kerékpáros versenyek, off-road futások) után a szoljon.hu munkatársai vasárnap, egy körös ringfutáson tették próbára felkészültségüket.

Harmincnyolc fok volt árnyékban (ami nem nagyon volt), az aszfalt körülbelül 42 fokon „izzott”, amikor útnak indultunk... A körülményeket látva és legfőképpen érezve csak egy cél lebegett előttünk: végigfussunk (de legalább végigsétáljunk) a 4,4 kilométer hosszú aszfaltcsíkon, vagyis a ringen.
Jelentjük, sikerült! Igaz, hogy fájt, szúrt, hasogatott, égetett... de megvan! Embertpróbáló feladat volt, s megcsináltuk! Ráadásul eljutottunk oda, ahová nem mindenkinek sikerül, ott futottunk, ahol egy héttel korábban a száguldó cirkusz négykerekűi koptatták az aszfaltot. Az emlékérem mellé azért a pálya széléről elhotunk egy csavart is emlékbe...
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!