Közélet

2013.08.03. 18:00

ROXOLNOK – rockzenei tehetségkutató verseny

A szolnoki „Ifjúságért” Közhasznú Egyesület hagyományai szellemében ismét rockzenei tehetségkutató versenyt hirdet, ezúttal a Jász-Nagykun-Szolnok megyében alkotó előadók, együttesek részére.

SZOLJON

A jelentkezésnek tartalmaznia kell: a zenekar rövid történetét (maximum 500 karakter), kettő saját dalt mp3-ban, a tagok nevét és, hogy ki milyen hangszeren játszik, a zeneszerző és a szövegíró nevét, a csapat elérhetőségét (telefonszám, cím, honlap, e-mail, stb.).

A tehetségkutatóra csak olyan zenekarok jelentkezhetnek, amelyeknek még nem jelent meg hanghordozójuk valamely kiadónál. Szerzői kiadású, saját terjesztésű albumok, demók tehát nem számítanak akadálynak.

A nevezés, részvétel részleteiről a rendezőpartner web-portálon, a szolnokzene.hu-n lehet tájékozódni. Jelentkezni 2013. augusztus 15-ig lehet. A beérkezett dalok ezt követően felkerülnek a szolnokzene.hu weboldalra, ahol a honlap látogatói szavazhatnak a zenekarokra. Szavazni augusztus 25-ig lehet.

A Nemzeti Művelődési Intézet Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Irodája támogatásával megvalósuló verseny élő koncertjeire – előválogatás után – az 50. Tiszaligeti Napok rendezvényének keretében kerül sor, szeptember 20-21-én a Tiszaligetben. A zsűrit (helyi) neves zenészek, stúdióvezetők, szervezők alkotják. A zsűri az első három helyezettet díjazza. (A zsűri fenntartja különdíjak kiadásának jogát is.). A szervezők szerettel várják a megyében „dübörgő” csapatokat. Long Live Rock And Roll!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!