Közélet

2013.11.21. 13:09

Jótékonysági borvacsora bevételével a rászorulókért

A Szolnoki Református Egyházközség Szeretetszolgálata többek között jótékonysági vacsorák bevételét is fordítja a rászorulók támogatására, s az eddigi tapasztalatok szerint az elgondolás beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Szoljon.hu

Az önköltségi áron nyújtott szolgáltatásoknak köszönhetően minden esetben jelentős összeget a kitűzött célra fordítani. A következő ilyen alkalom, egy borárveréssel egybekötött borvacsora november 29-én este hét órakor lesz a szolnoki Galéria Étteremben, ahol dr. Balla Géza főborász mutatja be a ménesi Wine Princess borait.

Az est díszvendége Mészáros János Elek, alcsútdobozi református presbiter, a 2012-es Csillag Születik televíziós tehetségkutató verseny győztese lesz. Az esttel, a különleges gasztronómiai és igényes lelki, szellemi tartalommal a szervezők a szolnoki református gyülekezet és a város közötti baráti kapcsolatok erősítését is szeretnék szolgálni. A jegyek megvásárlása a református Szeretetszolgálat munkáját támogatja, amely az elmúlt egy évben minden rászoruló előtt megnyitotta ajtaját.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!