Közélet

2013.12.21. 16:41

A kamerák is a lakosság biztonságát szolgálják majd

Törökszentmiklóson eltervezték, hogy megépítik a kamerahálózat irányítására szolgáló központot. Az önkormányzat saját erőből alakítja ki a rendszert.

Szoljon.hu

A tapasztalatokon túl statisztikai adatok is bizonyítják, hogy egy település köz-, valamint vagyonbiztonságának javításához nagyban hozzájárul a térfigyelőkamera-rendszer kiépítése és annak megfelelő működése. Tudják ezt Törökszentmiklóson is, ahol mindezek miatt eltervezték, hogy megépítik a kamerahálózat irányítására szolgáló központot. Az önkormányzat saját erőből alakítja ki a rendszert, amely a későbbiekben mintegy hatvan kamera működtetését tudja majd ellátni.

Egyébként már most is vannak kamerák, melyek figyelnek a rendre. Szintén saját forrásból a Kossuth térre és környékére telepítettek ki kamerákat, ezt szeretnék folytatni, így a következő ütemekben a város egész területén kiépítik majd a térfigyelő rendszert, ami a lakosság nagyobb biztonságát szolgálja majd.

Mindez segítséget jelent majd a város rendőrségének is, valamint a jól működő polgárőrség és a Szomszédok Egymásért Mozgalom munkájában is. S ezzel javul a miklósiak biztonságérzete és életminősége is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!