Közélet

2013.12.21. 12:40

Folytatódott az ételosztás Szolnokon

A megyei kormányhivatal munkatársai által összegyűjtött ruhaadományokat adta át a minap dr. Kállai Mária kormánymegbízott a Szolnoki Kistérség Öncélú Társulás Humán Szolgáltató Központnak.

SZOLJON

A közigazgatásban dolgozók körében már tavaly is szerveztek hasonló gyűjtést, melyet idén kiszélesítettek, így az elmúlt napokban-hetekben bárki leadhatta saját ajándékát a kormányhivatalnál. Ezeket az adományokat adta át tegnap ünnepélyes keretek között a kormánymegbízott. Dr. Kállai Mária a szandaszőlősi Baba-Mama Klub találkozóján is részt vett csütörtökön, ahol a leginkább érintett kismamáknak adott rövid tájékoztatást a gyed extráról.

A karácsony előtti jótékonysági akciósorozat folyatásaként dr. Bene Ildikó országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester osztott tegnap ebédet Szolnokon. Éppen hat éve, hogy a Bige Holding összefogott több nagyvárossal, így Szolnokkal is, hogy karácsony előtt, illetve a két ünnep között meleg ételhez jussanak a nélkülözőknek.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Dr. Kállai Mária kormánymegbízott adta át a sokzsáknyi adományt Modla Dezsőnek, a szolnoki Prizma Klub vezetőjének
[/caption]

Az anyagi forrást a cég biztosítja, míg a logisztika az önkormányzat feladata. A város önkormányzata így napi 1000 adag étel kiosztását szervezi meg december 18-19-20-án, december 21-én és 23-án, valamint december 30-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!