Közélet

2013.12.13. 11:42

Kijavították a viharban megrongálódott jelzőtáblát

– A Sóház út elején az elmúlt napokban kidőlt egy jelzőtábla – fordult lapunkhoz egy szolnoki olvasónk.

Szoljon.hu

– Aggódunk, mert a megrongált, lefelé lógó tábla balesetveszélyes, és akár komolyabb problémát is okozhat. Érdeklődni szeretnék, hogy ilyen esetben mi a teendő? Kinek kell jelezni a problémát, ki fog intézkedni? A bejelentést követően mikor számíthatunk arra, hogy helyreállítják a problémát? – sorolta kérdéseit a férfi.
Az olvasónk által jelzett problémát a szolnoki polgármesteri hivatal munkatársai is észlelték.

– Lakossági bejelentés nem érkezett hozzánk, de a szakemberek a hét elején már elhárították a problémát – tájékoztatott Gyuricska Éva, a szolnoki polgármesteri hivatal sajtóreferense, aki a részletekről is beszélt. – Egy teherautóval behajtani tilos táblát rongált meg a viharos erejű szél az elmúlt napokban. Ilyen esetekben, mint amikor például rendkívüli időjárás miatt számítani lehet arra, hogy faágak szakadnak le vagy épületek, jelzőtáblák rongálódnak meg, a városüzemeltetési osztály munkatársai körbejárják a várost ellenőrzés céljából. Ezúttal fák nem dőltek ki, de több korhadt faágat is lesodort a szél az utakra. Emellett a Sóház út elején található jelzőtáblában okozott még kárt az időjárás. Több hasonló esetről nincs tudomásunk, de bárhol a városban tapasztalják azt a lakosok, hogy jelzőtábla rongálódott meg, kérjük, hogy jelezzék azt a polgármesteri hivatal városüzemeltetési osztályánál – hívta fel a figyelmet Gyuricska Éva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!