Közélet

2014.04.13. 14:35

Karcagi lány lett a Nagykunság Szépe – Fotók

A karcagi Déryné Kulturális Központban tartották szombaton a 19. Nagykunság Szépe Szépségversenyt.

D. E.

A karcagi önkormányzat által rendezett verseny döntőjébe tizenkét 17 és 23 év közötti ifjú hölgy (karcagi, kisújszállási, kunmadarasi, szerencsi, bucsai, maglódi, debreceni, darvasi, kunhegyesi) jutott, akiket a verseny fővédnöke, dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter köszöntött.

A Valcer táncstúdió tagjainak látványos táncbemutatója után a lányok először a karcagi Szemeti Anna stílus- és divattervező által tervezett ruhákban léptek a színpadra. A divatbemutatót követően már előbb saját utcai ruhában vonultak a zsűri és a közönség elé, majd a nagy sikert aratott fürdőruhás bemutatkozás végül az estélyi ruhás következett.

A lányok bemutatkozása közben az est során fellépett Forgács Gábor humorista és Vastag Csaba énekes is. A zsűri döntése értelmében a 19. Nagykunság Szépe Szépségverseny harmadik helyezettje, azaz a második udvarhölgy a 21 éves debreceni Nagy Nikolett lett (a képen jobbra), a második helyezett, azaz az első udvarhölgy a 20 éves maglódi Gohér Cintia (a képen balra), az első helyezett a karcagi 22 éves Nyitrai Ágnes lett (a képen középen), így egy évig ő viselheti a Nagykunság Szépe címet és az azzal járó koronát.  [caption id="" align="alignleft" width="360"] A képen jobbra a harmadik helyezett Nagy Nikolett, balra a második helyezett Gohér Cintia, középen a királynő, Nyitrai Ágnes FOTÓ: DARÓCZI ERZSÉBET
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!