Közélet

2015.01.07. 15:24

Nincs fűtés a Széchenyin

Egy egész városrész maradt fűtés és melegvíz nélkül szerdán délután Szolnokon, a Széchenyi lakótelepen.

Szoljon.hu

Amint Horváth Istvántól, a szolgáltató Alfa-Nova Kft. területi igazgatójától megtudtuk, 13.30-kor derült ki, hogy a céget ellátó földgázvezeték kilyukadt. A területet feltárták, a Tigáz szakemberei pedig megkezdték a hiba elhárítását. Ígéretük szerint három órán belül végeznek a javítási munkálatokkal. Vélhetőleg a nagy hideg miatti talajmozgás okozhatta a vezetékszakadást.

– Szerencsére a már felfűtött melegvizet meg tudtuk tartani a rendszerünkben, így a hiba elhárítását követően várhatóan néhány óra alatt, még az esti órákban teljesen helyreállhat a fűtés és melegvíz szolgáltatás – mondta el Horváth István. – Saját rendszerünk meghibásodásának elkerülése végett fontos, hogy lassan, lépésről lépésre indítsuk újra a fűtést.

18:00

Sikerült elhárítani a hibát, így megkezdhették a felfűtést. Legkésőbb este kilenc órára az egész lakótelepen helyreáll a fűtés és melegvíz szolgáltatás - tudtuk meg Horváth Istvántól, a szolgáltató Alfa-Nova Kft. területi igazgatójától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!