Közélet

2015.05.30. 18:05

Formájában és tartalmában is megújul vasárnapi lapunk!

Kevés nagyobb öröm létezik egy szerkesztőség tagjainak életében, mint amikor az olvasó dicséri a lapot.

Új Néplap

Szerencsére az utóbbi napokban rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a megújult stílusú, tartalmú és kivitelű megyei újság kapcsán hozzánk. Ez újabb lendületet ad ahhoz, hogy folytassuk a megkezdett munkát. Ennek jegyében készül megújuló vasárnapi lapszámunk is.

Mint ismert, a vasárnapi boltbezárások hatására a legtöbb napilap szombaton jelenik meg. Mi azonban valódi hétvégi újságként előfizetőink és hűséges vásárlóink kedvéért maradunk a vasárnapi megjelenésnél. A megújulásnak köszönhetően több helyi információt, tudósítást, riportot, interjút olvashatnak közvetlen lakókörnyezetükből. Értesülhetnek az ország és a világ friss, szombati híreiről, valamint a hét legfontosabb történéseinek hátteréről is. Ezek mellett az eddiginél is több szórakoztató tartalmat, rejtvényt, különleges sztorit és érdekes sztárhírt kínálunk.

Hiszünk benne, hogy törekvéseink találkoznak olvasóink ízlésével, így minél több előfizetőnknek lesz a hét utolsó napjának elmaradhatatlan hírforrása a megújult vasárnapi számunk!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!